Forsvarsklippe fortsætter i Aalborg Håndbold

24-årige René Antonsen har sat sit navn på en to-årig kontraktforlængelse med Aalborg Håndbold, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2019.

René Antonsen og Aalborg Håndbold kan nu med glæde meddele, at Antonsen har forlænget sin kontrakt med to år, så han skal spille i klubben indtil 2019.

René er en spiller af kvalitet og har været en stor del af Aalborgs trup i denne sæson. Han er selv meget spændt på de udfordringer, der venter ham med hans kontraktforlængelse.

-Jeg befinder mig godt i Aalborg Håndbold og synes, vi har gang i noget rigtigt spændende i denne sæson. Aalborg Håndbold er en klub med store ambitioner, og jeg er også sikker på, at der venter spændende udfordringer i de kommende sæsoner, så derfor har det været et let valg for mig at forlænge aftalen, siger René Antonsen. 

Også fra klubbens side er man glad for forlængelsen.

-René er en af ligaens bedste forsvarsspillere og har en stor del af æren for vores forsvars styrke og stabilitet i denne sæson, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

- René Antonsen er viceanfører og viser vejen ved altid at gå forrest, når der skal kæmpes, så vi er glade for, at han har valgt at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold, tilføjer direktøren.

René Antonsen kom til klubben som juniorspiller. Han var med til at vinde DM-guld med Aalborg Håndbold i 2013 og skiftede derefter til Ribe-Esbjerg HH, hvor han spillede i to sæsoner, inden han vendte tilbage til Aalborg.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland