Blæsten går frisk Fortelte væltet omkuld på Løkken Klit Camping

Det seneste døgns blæsevejr sendte torsdag morgen flere fortelte i knæ på Løkken Klit Camping. Men selvom det er irriterende for de berørte ejere af teltene, er det, ifølge medindehaveren af pladsen, en fast del af enhver campingsæson.

Til trods for alskens kreative løsninger med både ekstra pløkker og spændestropper, måtte flere fortelte på Løkken Klit Camping fredag morgen give fortabt overfor den hårde vind, som fejede ind over landsdelen. Mindst fem fortelte faldt enten sammen eller blæste helt omkuld. En af dem, som i løbet af formiddagen blev kontaktet om sit fortelt, er Pernille Sørensen fra Brønderslev.

- Der var en, som skrev på facebook og sendte et billede af det. Og så tænkte jeg, at jeg hellere måtte køre herop, fortæller hun udenfor det sammensunkne fortelt ved sin campingvogn.

Ifølge medindehaver af Løkken Klit Camping, Tommy Jensen, hører det dog med til hver campingsæson, at nogle af forteltene på pladsen får en ordentlig rusketur af vejrguderne.

- Det er jo sådan noget, der skal ske med det vejrskifte, vi engang imellem har heroppe, fortæller han.

De fleste campingvognsejere er dog forsikret og i de fleste tilfælde kan teltet rejses igen uden større problemer. Således lykkedes det også for Pernille Sørensen at få forteltet på plads igen - dog med lidt hjælp fra TV2 Nords tv-hold.

Se hvordan det gik i playeren over artiklen.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland