Fortsat fængslet i drabssag

Fire uger mere til de sigtede i drabssagen fra Jomfru Ane Gade

Retten i Aalborg varetægtsfængslede fredag i et lukket retsmøde de fire sigtede i sagen om knivdrabet i Jomfru Ane Gade 7. april i år, for yderligere fire uger.

De fire er varetægtsfængslede for medvirken til drab på og grov vold mod den 21-årige William Lennon fra Århus, der blev stukket ihjel efter en tur i Aalborgs natteliv sammen med tre kammerater.

En femte mand er også sigtet i sagen men stadig eftersøgt over hele landet. Der er udstedt en fængslingskendelse på ham. Men politiet har ledt efter ham i måneder. Han nåede at få et praj om, at politiet var på vej for at anholde ham og en kammerat, og den 23-årige mand med indvandrerbaggrund, der bor i København, nåede at stikke af. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Sigtet i fly til retsmøde

De fire sigtede i sagen sidder i hver sit arresthus eller fængsel. En 31-årig mand, der tidligere på sommeren var involveret i en voldsom ulykke på sin motorcykel i Himmerland, opholder sig på Vester Fængsels sygeafdeling. Han blev alvorlig kvæstet og opholdt sig først nogle uger på intensivafdelingen på Aalborg Sygehus. Bevogtet døgnet rundt af politiet. Siden overført til Vestre Fængsel.

Han havde i dag forlangt at blive fløjet til Aalborg for at deltage i retsmødet. To betjente eskortede ham på flyveturen fra København til Aalborg og retur i går.

Yderligere to mænd på henholdsvis 20 og 23 år med indvandrerbaggrund er varetægtsfængslede i sagen.

De tre er sigtede for medvirken til drab og særdeles grov vold, mens den fjerde kun er sigtet for medvirken til drab.

Aalborg Politi ønsker ikke at give oplysninger om den fortsatte efterforskning i sagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland