Fortsat timelange køer

Statsforvaltningen udvidede åbningstiderne, men det var ikke nok.

På trods af løfter om bod og bedring tager det stadig meget lang tid at komme igennem. I Juli blev der ellers lavet et helt nyt fælles nationalt call-center på Bornholm, der skulle løse problemet. Vi har fulgt sagen løbende de seneste måneder - og det er ikke blevet bedre.

- Man får ikke afsluttet det, man gerne vil. Mange mennesker har måske brug for at komme videre i deres liv, og det er nok lidt frustrerende, siger Charlotte Lykkegård, der har dårlige erfaringer med at komme igennem til Statsforvaltningen. Flere gange har hun forsøgt at komme igennem. En af gangene var hun nummer 91 i telefonkøen.

Allerede i august måned kunne TV2/Nord fortælle om lange telefonkøer og lange sagsbehandlingstider hos Statsforvaltningen, og direktøren erkender, at Statsforvaltningen har mangler i kølvandet på sammenlægningen.

- Lige nu har vi mange nye medarbejdere under oplæring i vores nye call-center på Bornholm, og det tager altså lidt længere tid, end vi havde regnet med. Det vi har gjort pr. 1. september med at udvide åbningstiderne til 45 timer om ugen har ikke været nok, siger direktør for Statsforvaltningen Helle Haxgart.

TV2/Nord er i kontakt med flere, der fortæller, at det ofte kan tage mere end en time at komme igennem til Statsforvaltningens call-center.


Seneste nyt

fra Nordjylland