Fortsat underskud i AaB

AaB A/S forventer fortsat et underskud i 2010, der er lavere end det normaliserede driftsresultat i 2009.  

AaB oplyser mandag i en pressemeddelelse, at underskuddet for tredje kvarter isoleret set var et underskud på 4,6 millioner kroner. Det samlede resultat efter tredje kvartal 2010 blev et underskud på 40,6 millioner kroner før skat.

Administrerende direktør Poul Sørensen udtaler:
 
- Vi har i dag helt ordinært aflagt kvartalsregnskab. Et regnskab der følger de tidligere udmeldinger vedrørende resultatet for hele 2010 inklusive salg af ejendomme. Vi har således afhændet alle vores bygningsmæssige aktiviteter på Hadsundvej og dermed gennemført en betydelig gældsreduktion i niveauet 100 mio. kr.
Avancen fra ejendomssalget til Himmerland Boligforening indregnes dog først i fjerde kvartal.

AaB følger nøje den genopretningsplan, der blev varslet i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for 2009.

- Udover salget af ejendomme er en afvikling af AaB Håndbold og et nyt set up omkring AaB Elitecollege på plads. Desuden er vores risiko i sportsbutikker minimeret med afvikling af Sport Nord-aktiviteten. Det er aktiviteter, der siden 2007 til sammen har kostet i niveauet 75 mio. kr., konstaterer Poul Sørensen og tilføjer:

- Vi er ikke færdige. Aktuelt forhandler vi lejeaftalen omkring AaB Konference på Hadsundvej med ønsket om, at vores fremtidige konferenceaktiviteter kan fokuseres omkring Energi Nord Arena.
Som konsekvens af salget af ejendom på Hadsundvej er den planlagte kapitaludvidelse udskudt til første halvår 2011.

- Det er meget vigtigt, at vi får tilpasset vores aktiviteter, så den kommende kapitaludvidelse sker i en optimeret virksomhed med vægten lagt på vores hovedaktivitet AaB Fodbold, slutter Poul Sørensen.

Egenkapitalen i AaB A/S er pr. 30. september 2010 på 32,2 mio. kr.


Seneste nyt

fra Nordjylland