Fortuna Hjørring går to topkampe i møde

Foto: Henning Bagger, Scanpix

Der venter Fortuna Hjørring to svære kampe lørdag og torsdag.

Lørdag begynder seks yderst spændende dage for Fortuna Hjørring - først med et nationalt toptopgør og senere international kamp på højeste plan.

 

Selveste Brøndby er modstanderen, når kvinderne fra Hjørring lørdag klokken 15 skal forsøge at spille sig videre i pokalturneringen.

- Den første hjemmekamp i 2017 på Bredbånd Nord Arna bliver en brag af en pokalkamp mod vores evige rivaler fra Brøndby. Det er også startskuddet til et par spændende uger, siger cheftræner Brian Sørensen.

- Lørdag går vi selvfølgelig efter at bane os vej til den danske Cup-finale, og torsdag drejer det sig om kampen for semifinalen i Champions League, tilføjer han og understreger, at Fortuna Hjørring er klar til begge kampe.

I CL-kampen skal nordjyderne møde Manchester City i kvartfinalen.

- Der er småskader hos enkelte spillere, efter at de er kommet hjem fra opgaver med deres landshold. Både U19- og A-landsholdet har været i aktion. Men vi stiller stærkt op, og med vores brede trup kan vi godt klare at undvære enkelte spillere. Vi har høj kvalitet på alle pladser, siger cheftræner Brian Sørense.

Flere nyheder fra TV2 Nord