Fortuna i spansk opvarmning til Champions League

Fortuna Hjørring har med to kampe i en spansk turnering forberedt sig på klubbens kommende kampe i Champions League.

Den forgangne weekend var Fortuna Hjørrings bedste kvinder ikke at finde i 3F LIgaens kampprogram. Men det betød ikke, at fodboldstøvlerne holdt friweekend. Tværtimod kom de grønblusede på hårdt arbejde, da de deltog i Gipuzkoa Elite Women Football Cup i San Sebastian i Nordspanien.

Her var Fortunaspillerne af sted for at få lidt international erfaring inden to svære og vigtige Champions League-kampe mod italienske Fiorentina.
I den nordspanske turnering var der kompetent modstand til Fortuna Hjørring, som mødte de to spanske hold Atletico Madrid og Real Sociedad.

Fredag var det Atletico Madrid, der var på programmet. Den kamp endte 1-1 efter at spanierne scorede i tillægstiden. Det betød, at kampen skulle afgøres i straffespark, og her trak Atletico Madrid det længste strå.

Søndag skulle hjørringenserne i aktion igen, denne gang mod Real Sociedad, som gik til pauseføring med 1-0. Spanierne kom også foran 2-0 efter godt en times spil, inden Florentina Olar reducerede for Fortuna efter 74 minutter. Selv om Fortuna Hjørring pressede på for en udligning, gik det desværre for danskerne stik modsat. Real Sociedad fik nemlig braggt sig på 3-1 i kampens overtid, og det blev også kampens resultat.

Dermed har Fortuna ikke kun rustet sig til de hjemlige kampe i 3F Ligaen med i den grad også til de to forestående kampe i Champions League. I turneringens 16. dels-finaler skal Fortuna - præcis som sidste år - møde italienske Fiorentina.

Sidste år vandt Fiorentine 2-1 på hjemmebane, og efter 0-0 i returkampen i Hjørring var italienerne videre i turneringen. I år lægger Fortuna ligeledes ud på udebane, når første opgør spilles enten 12. eller 13. september i Firenze, mens der er returkamp i Hjørring enten 26. eller 27. september.


Seneste nyt

fra Nordjylland