Fortuna missede grundspils-sejr

De evige rivaler fra Brøndby sejrede søndag mod Fortuna Hjørring.

Sidste sæsons double-vindere fra Fortuna Hjørring, der onsdag for første gang i klubbens historie, spillede sig i Champions Lague-kvartfinalerne, tabte lørdag hjemme til de evige rivaler fra Brøndby IF.

Kampen var Fortunas sidste i grundspillet, og nordjyderne ville, med en sejr, slutte på førstepladsen inden slutspillet til foråret, men Brøndby ville det anderledes og snuppede selv førstepladsen.

Fortuna fik ellers bragt sig foran efter kun syv minutters spil da Sarah Dyrhauge fik bolden i Brøndby-målet.

Føringen holdt til der var godt tyve minutter tilbage af kampen. Brøndby var kommet bedre med i kampen, og selvom Fortuna havde haft flere muligheder for at udbygge var det Brøndbys Simone Boye, der på et straffespark fik udlignet.

Fem minutter før tid snuppede Brøndby sejren da Ida Karstoft fik scoret til resultatet 1-2.

Med nederlaget ender Fortuna med at have to point mindre end Brøndby med til slutspillet.