Fortuna sendt ud af pokalturneringen efter målrig kamp i Brøndby

Fortuna Hjørring havde muligheden for at komme tilbage efter at have været bagud 4-1, men missede.

Fortuna Hjørring skal i foråret kun koncentrere sig om at vinde 3F-ligaen efter at de lørdag blev sendt ud af pokalturneringen af de evige rivaler fra Brøndby.

Der var blot tale om kvartfinalen, men da det var de to absolut stærkeste mandskaber i dansk kvindefodbold, der mødtes kunne man fint tale om en finale før tid.

Og her var det altså de blågule fra Brøndby, der med en stilling efter 90. minutter på 4-3 kan se frem til at spille semifinale - og formentlig også finale.

Kampen blev spillet i Brøndby, og hjemmepublikummet kunne således gå hjem med et smil på læben. Der var ellers tale om en lige kamp, hvor der efter det efter 45 minutter stod 1-1.

I anden halvleg fik Fortuna, der kom foran efter kun seks minutter, desværre helt i stå. Brøndby, der havde udlignet kort før pausen fordoblede via straffespark og midt i halvlegen blev det til både 3-1 og 4-1 til hjemmeholdet. Sejren virkede altså mere end hjemme for Brøndby, men Fortuna kom tilbage i kampen via et Brøndby-selvmål og et tredje mål via straffespark. Chancen for uafgjort og forlænget spilletid var altså til stede i de sidste minutter af kampen, men den chance glippede for nordjyderne.