Fortuna vinder 10 af 10

Det kører for Fortuna-spillerne op til onsdagens Champions League-opgør. Søndag vandt kvinderne 2-0 over Skovbakken.

Hjørring-spillerne har gang i en forrygende stime af sejre, der har bragt dem op på en delt førsteplads i 3F-Ligaen - á point med Brøndby, der har en bedre målscore.

Det spreder optimisme i truppen, og søndagens sejr på 2-0 over Skovbakken var endnu en fjer i hatten for pigerne i grønt. Nora Heroum scorede til 1-0 allerede efter fem minutter på et langskud, mens Nadia Nadim fik skovlet en løs bold i mål til 2-0 37 minutter inde i anden halvleg.

Fortunas forsvar var for stærkt til, at Skovbakken kom til farlige afslutninger, og aarhusianernes målmand, Thora Hansen, spillede en god kamp og var skyld i, at nederlaget ikke blev større.

Sejren er Fortunas 10. i de sidste 10 kampe. Og det giver selvtillid, som kvinderne kan få brug for, når de onsdag på hjemmebane møder Minsk fra Hvideruslund i Women's Champions League.

Fortuna vandt den første kamp på udebane 2-0, så avancement i mesterskabsturneringen er mulig.

Herefter er der ikke tid til at hvile på laurbærrene, for allerede på søndag skal spillerne ud i et sandt topbrag mod ligaens nummer et, Brøndby.