FOX håber stadig på nye spillere inden februar

Håndboldklubben Frederikshavn Fox har gennem den seneste tid forsøgt at skrive kontrakt med nye spillere, men uden held. Pengene mangler ellers ikke

De sidste mange uger har FOX talt ekstra meget i telefon med adskillige håndboldklubber landet over, for at finde nye spilleremner, som kan tørne ud for klubben i denne sæson. Arbejdet har dog ikke båret frugt indtil videre.

- Vi har haft kontakt til en del spillere, som gerne ville skifte til os, men hvor klubben ikke har tilladt det. Og vi har talt med klubber, som gerne ville frigive spillere, hvor spilleren ikke har villet. Lige nu er vi ved at løbe tør for emner, men kommer vi i tanker om nogle, opsøger vi dem, siger administrationschef i FOX Mads Buje.

FOX har dog tirsdag skrevet kontrakt med Pernille Fisker, men hun spiller først i klubben fra sommer. Skal FOX have nye spillere til denne sæson har de travlt - deadline for spillere, som er spilleberettiget til denne sæson er 1. februar.

- Vi læner os ikke tilbage, men vi lægger da stadig hovederne i blød. Hvis der er nogen, som henvender sig, er vi åbne. Men vi er ikke voldsomt aktive for tiden - alligevel håber vi på noget, selvom vi er realistiske, siger Mads Buje til TV2/NORD og understreger, at klubben ikke mangler penge til nye spillere.


Seneste nyt

fra Nordjylland