Fra en skov til en anden

Frank Megabody er i disse dage konfrencier i bøgeskovene i stedet for Skalskoven

5Nordjyderne kender Frank Megabody som den glade konferencier på store scene under Nibe Festivalen i Skalskoven. I disse dage står han på den nye scene "Spilledåsen" og præsenterer musik og gøjl under bøgen i Skanderborg. Teltet er placeret lige uden for selve festivalpladsen.

- Her kan alle komme ud. Scenen er et tilbud til byens borgere, som måske ikke lige vil give 2000 kr. for et armbånd. Det er et intimt telt og her er både singer-songwritere og dogme-revy. Det er meget, meget forskelligartet, fortæller Frank Megabody.

Han startede som konferencier i Bøgeskoven i 1990, og det er ca. 10 år siden han fik mulighed for at prøve kræfter med det nordjyske publikum i Nibe. Der er ingen tvivl om, at hans hjerte banker for Skalskoven og folkene på festivalen der.

- Jeg får en fuldstændig fantastisk respons fra publikum og de folk jeg møder der. Både unge og gamle, fortæller Frank Megabody.

- Jeg bliver meget ked af det, den dag Peter Møller Madsen ringer og siger, at nu behøver jeg ikke at komme mere.

I disse dage er det dog i Skanderborg at Frank Megabody spreder glæde. Han kan opleves som konferencier på Spilledåsen i Skanderborg til og med lørdag.


Seneste nyt

fra Nordjylland