Fra mandag er det slut med togbusser - i hvert fald i dagtimerne

Mandag morgen sker der en delvis normalisering af forholdene for togpassagererne mellem Aalborg og Aarhus, når togene igen er på sporene. Rejsetiden vil dog fortsat være forlænget frem til december.

Pendlerne og andre togpassagerer kan fra mandag igen komme med toget mellem Aalborg og Aarhus. De seneste otte uger har passagererne været henvist til togbusser på et stykke af strækningen på grund af et større sporarbejde, som Banedanmark har udført.

Fra mandag morgen er sporarbejde afsluttet – i hvert fald i dagtimerne. 

quote Det er dog sådan, at der er nogle hastigheds-nedsættelser, og det betyder som Banedanmark fortæller os, at vi er nødt til at tage noget længere tid om at tage turen

Tony Bispeskov, DSB

- Det produkt kunderne har været vant til, det kommer tilbage igen i morgen. Man kan sætte sig ind i toget. Det er dog sådan, at der er nogle hastighedsnedsættelser, og det betyder som Banedanmark fortæller os, at vi er nødt til at tage noget længere tid om at tage turen, så derfor opfordrer vi til, at man går ind og lige tjekker Rejseplanen for eksempel hvis man skal i skole eller på arbejde til et bestemt tidspunkt i morgen, siger Tony Bispeskov, der er informationschef hos DSB.

Først til december forventes det, at rejsetiden mellem Aalborg og Aarhus er normal. Indtil videre vil det tage 2 timer og 7 minutter at komme frem. Det er cirka 45 minutter mere end normalt.

I aftentimerne vil der fortsat blive udført sporarbejde mellem Hobro og Randers. Det betyder, at passagerne her skal med togbusser mellem de to stationer i stedet for med tog.

- Det vil ikke være helt normalt, og det vil også være sådan, at det sporarbejde, der er i gang i øjeblikket det fortsætter – specielt mellem Randers og Hobro om aftenen og om natten – og der bliver altså kørt togbusser på det tidspunkt imellem Randers og Hobro. Så gå ind og tjek Rejseplanen, den er opdateret med de her oplysninger, siger Tony Bispeskov, der er informationschef hos DSB.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland