Fra skybrudsvarsel til minimale millimeter

I Skalskoven ånder både ledelse og gæster lettede op over vejrudsigten for de kommende dage.

Regnslagene ligger klar i boderne, og der er blevet kørt ekstra flis ud på stierne mellem scener og camp i Skalskoven. Faktisk er man i ledelsen hos Nibe Festival gået så langt som til at præparere stierne på en helt ny måde for så vidt muligt at undgå smat og store mudderpøle, hvor folk skal færdes.

For forholdsregler skal der til, når DMI i ugen op til dette års festival løbende har udsendt mere og mere dystre prognoser og varsler – nogle endda med trusler om 70 millimeter regn over de mange tusinde festivalgæster.

Men onsdag eftermiddag er man alligevel begyndt at ånde lettet op i Skalskoven. For nyeste vejrudsigter fra yr.no har reduceret nedbørsmængderne fra de skræmmende tocifrede tal til noget så ufarligt som syv-otte på tre dage. Og når de fleste så endda skulle falde om natten, er der endnu mere grund til at glæde sig.

TV2 Vejret er dog ikke enige mod yr.no. Per Christiansen mener stadig, at man bør have regnslagene og de lange gummistøvler klar. TV2 Vejrets meteroliger mener nemlig, at der kommer masser af vand og torden fra oven - endda med vind helt op til kuling styrke. 

 

 

Skybrud skulle dog stadig ramme Danmark torsdag og fredag, men som lavtrykket ser ud til at placere sig nu, går det værst ud over de sydligere egne – og Roskilde Festival.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland