Fra underskud til overskud i Jesperhus

Jesperhus Feriepark havde et økonomisk succesfuldt 2016, der endte med et overskud på knap 2,9 millioner kroner.

Trods en våd og ikke specielt varm sommer, er der noget at glæde sig over i Jesperhus Feriepark på Mors. Det økonomiske resultat for 2016 viser nemlig et overskud på knap 2,9 millioner kroner. Det er mere end fire millioner kroner bedre end 2015, hvor det blev til et minus på 1,3 millioner kroner.

Det gode resultat glæder direktør i Jesperhus Feriepark, Jesper Overgaard.

- Det er vi rigtig tilfredse med. Det er jo sket uden at øge den samlede aktivitet. Der har generelt ikke været flere besøgende, men vi kan mærke, at folk bruger flere penge, siger Jesper Overgaard.

Selve ferieparken har omsat mere end året før, mens feriecentret ligger på niveau med 2015. Det er lykkedes parken at skabe en større indtjening, blandt andet på spisestederne.

Overskuddet skal bruges på at renovere parken og feriecentret. Blandt andet skal komforten på overnatningsdelen øges, og så er det et renoveret vandland, der åbner til påske.

Jesper Overgaard forventer noget konservativt, at 2017 bliver på niveau med 2016, men håber dog, at resultatet alligevel ender med at blive endnu bedre end det var sidste år.


Seneste nyt

fra Nordjylland