Fredericia bremser formstærke Hobro

Fredericia besejrede som det blot andet hold sæsonens overraskelse, Hobro, i Nordicbet Ligaen.

Hobro har været svære at stoppe i Nordicbet Ligaen i år. Jyderne mødte dog deres overmænd torsdag aften, hvor Fredericia hjemme på Monjasa Park vandt 3-0.

Og endnu engang blev Jesper Christiansen målscorer for Fredericia, nøjagtigt som det var tilfældet, da holdet sendte Sønderjyske ud af pokalturneringen.

Christiansen scorede endda begge hjemmeholdets mål. Først slog han til efter godt et kvarter spil, og et kvarter inde i anden halvleg doblede den tidligere OB'er op på målkontoen med et hovedstødsmål.

Marco Hansen satte trumf på knap fire minutter inde i overtiden, da Hobro satsede frem ad banen.

Det var blot Hobros andet nederlag i 11 ligakampe i denne sæson. Holdet fører dog fortsat tabellen med 25 point, mens Fredericia med 15 point kravler op forbi lokalrivalerne Vejle på sjettepladsen.