Frederikshavn bedste sted for nye virksomheder

 Frederikshavn bedste sted for nye virksomheder

Frederikshavn er landets bedste kommune at etablere ny virksomhed i.

Det vurderer HTS-medlemsbladet 7Døgn, der i en sammenligning af landets 98 kommuner udpeger Frederikshavn Kommune som arbejdsmarkedets bedste kommune.

Samtidig med at Frederikshavn Kommune har en forholdsvis høj ledighed, er der nemlig sat ind med en aktiv indsats for gennem en markant satsning på blandt andet kultur, sport og andre former for oplevelsesøkonomi at gøre kommunen attraktiv for både fastboende og tilflyttende arbejdskraft samt erhvervslivet.

Det er blandt andet kombinationen af disse, sammen med andre faktorer som skatteprocent, lønniveau, andelen af ledige kontor- og industrilokaler samt klassekvotienter i folkeskolen, der har sikret Frederikshavn den fornemme førsteplads i HTS' analyse.

- Det er naturligvis en placering, vi er stolte af, men vi er samtidig meget bevidste om, at ingenting kommer af sig selv. Udpegningen af Frederikshavn som landets bedste erhvervskommune skal derfor ses som et led i en langsigtet og meget bevidst strategi fra vores side. Det er blandt andet kommet til udtryk i vores strategi om at udvikle os "fra værftsby til værtsby", siger borgmester i Frederikshavn Kommune, Erik Sørensen (Soc.dem.).


Seneste nyt

fra Nordjylland