Frederikshavn er færdige

Frederikshavn White Hawks er ude af kampen om det danske mesterskab i ishockey efter nederlag på 5-1 i Rødovre i den afgørende kvartfinalekamp.

Den canadiske ishockeyspiller Peter Campbell scorede fire mål for Rødovre Mighty Bulls, som er klar til DM-semifinalen efter 5-1-sejr over Frederikshavn.

Som det fjerde og sidste hold er Rødovre Mighty Bulls klar til semifinalen i kampen om det danske mesterskab i ishockey. Det står fast, efter at holdet her til aften på hjemmebane besejrede Frederikshavn White Hawks med 5-1. Samlet vandt Rødovre dermed med 4-3 i kampe.

Opgørets hele store spiller var canadiske Peter Campbell, der scorede værternes fire første mål. I anden periode udlignede han til 1-1, mens han i tredje periode lavede tre yderligere mål til 2-1, 3-1 og 4-1. Kampens sidste to scoringer faldt på et tidspunkt, hvor udeholdet satsede det hele og blandt andet tog holdets målmand ud.

Sejren betyder også, at Rødovre fik revanche fra sidste sæson, hvor klubben overraskende røg ud i kvartfinalen til netop Frederikshavn.

Odense Bulldogs, Herning Blue Fox og Sønderjyske er de tre andre hold i semifinalen.