Frederikshavn har fået en måneds nedbør på 12 timer

Der er faldet op til 75 millimeter vand i Frederikshavn Kommune i løbet af de seneste 12 timer. Det svarer til den mængde regn, der normalt falder i hele oktober.

Regnen har silet ned hele natten og gør det stadig. I Frederikshavn Kommune er der faldet op til 75 millimeter vand i løbet af de seneste 12 timer. Normalt falder der gennemsnitlig 76 millimeter regn i hele oktober, så Frederikshavn har altså fået en måneds nedbør på bare et halvt døgn.

- Der er faldet meget vand og det regner stadig kraftigt. Indtil videre har det ikke skabt store problemer, men der står meget vand nogle steder, så vi opfordrer folk til at være forsigtige i trafikken, siger beredskabschef Tommy Rise fra Beredskabscenter Frederikshavn.

Syd for Frederikshavn er flere vandløb løbet over sine bredder, og beredskabet har derfor iværksat en indsats for at holde vandet ude af de bygninger, der ligger i nærheden.

Ved omfartsvejen omkring Dybvad står der vand i flere viadukter, og det kan være til fare for trafikken. Så længe regnen fortsætter med at strømme ned, er det ikke muligt at få vandet pumpet væk.

Regnen ventes at aftage torsdag eftermiddag.


Seneste nyt

fra Nordjylland