Frederikshavn Havn køber sidste grund på havneområdet

Foto: TV2 Nord

Ejendommen Sandholm 55 i Frederikshavn er blevet købt af Frederikshavn Havn, der nu ejer hele havneområdet i byen.

Frederikshavn Havn er blevet 40.000 kvadratmeter større. Det er sket med købet af ejendommen og den tilhørende jord på Sandholm 55, som havnen har købt af konkursboet efter Peiter ejendomsudvikling. Med købet ejer Frederikshavn Havn nu hele havneområdet.

- Det har været strategisk vigtigt for havnen at erhverve arealet, som har været det eneste på havneområdet, som havnen hidtil ikke har ejet. I forbindelse med havneudvidelsen kan vi mærke en stærk efterspørgsel efter arealer og såvel produktions- som lagerfaciliteter, og med denne handel opnår vi nu en større fleksibilitet i den fremadrettede planlægning, siger Mikkel Seedorff Sørensen, administrerende direktør i Frederikshavn Havn.

Aftalen har en værdi af 17 millioner kroner og Nordjyske Bank støtter op om havnens nyanskaffelse.

- I banken hilser vi det altid velkommen, når der sker initiativer i vores område, som kan bidrage til lokal erhvervsudvikling og dermed til lokale arbejdspladser. Med havnen som den nye ejer af Sandholm 55, synes vi, at arealet har fundet sin naturlige og rigtige ejer. En ejer, der nu kan fortsætte sin spændende og positive udvikling og således skabe en langsigtet helhedsløsning for vores havneområde, siger Claus Andersen, der er direktør i Nordjyske Bank.

Forsiden lige nu