Frederikshavn siger farvel til 5 udlændinge

Det er afskedens stund i Frederikshavn White Hawks. To af klubbens egne spillere Thomas Reinert og Morten Lie har sagt farvel, og fem udenlandske spiller er også fortid.

Der er gang i ishockeysvingdørene i Frederikshavn. Tomas Srsen, Dmitri Lavrentiev, Petr Prokop, Jiri Paska og Cory Laylin forlader alle White Hawks. Det oplyser klubben på deres hjemmeside.

De tre tjekker Srsen, Prokop og Paska blev alle hentet til Frederikshavn til denne sæson af Jiri Justra. Ingen af de tre har for alvor slået til. 40-årige Srsen stopper karrieren, mens de to andre skal finde nye arbejdsgivere.

Om Prokop og Paska skriver direktør Mogens Andersen:

- Vi havde nok forventet lidt mere fra det tjekkiske backpar, dog skal der siges at specielt Paska har gjort en tilfredsstillende indsats, vi satser dog lidt anderledes til den kommende sæson.

Dmitri Lavrentiev har angiveligt fravalgt et tilbud om kontraktforlængelse med Frederikshavn. Han skulle være i dialog med andre klubber.

Cory Laylin har spillet to sæsoner i Frederikshavn, og den lille back har døjet med en del skader. Mogens Andersen begrunder afskeden med Laylin således:

- Vi har i de 2 sæsoner Cory har spillet i Frederikshavn været utroligt glade for Cory, men vi har samtidigt følt, at Cory ikke passer ind i puslespillet til den kommende sæson.

Frederikshavn White Hawks arbejder stærkt på at finde nye spillere. En af dem skulle være klubbens tidligere topscorer Iily Dubkov, som forlader AaB. Dubkov har angiveligt tegnet en tre årig kontrakt med Frederikshavn.


Seneste nyt

fra Nordjylland