Frederikshavn slog topholdet Aalborg i nordjysk isbrag

Frederikshavn White Hawks tildelte fredag aften Aalborg Pirates deres første nederlag i sæsonen. Kampen endte 3-1 til gæsterne.

Frederikshavn White Hawks vandt fredag aften det nordjyske lokalbrag mod Aalborg Pirates. Gæsterne sejrede med 3-1 i en fyldt isarena i Gigantium.

Det klare tophold i ligaen, Aalborg Pirates, var ellers ubesejrede før kampen, men i fredagens opgør trak udeholdet det længste strå.

Kampen var helt lige, da holdene løb på isen til tredje periode. Her var stillingen 1-1, men med cirka 10 minutter tilbage af kampen gjorde Frederikshavn det til 2-1.

I det sidste minut af kampen cementerede gæsterne sejren med en 3-1-scoring.

Med sejren spillede Frederikshavn sig op på fjerdepladsen i Metal Ligaen - samme pointantal som nummer to og tre i tabellen. Holdet har hentet 16 point efter otte kampe.

De har dog stadig et stykke vej op til lokalrivalerne fra Aalborg. Pirates-holdet har trods fredagens nederlag hentet hele 23 point i ni kampe.

Til gengæld kan White Hawks nyde håneretten, indtil de to hold igen tørner sammen.