Frederikshavner varetægtsfængslet: Truede bartender med skruetrækker

En 46-årig frederikshavner er blevet varetægtsfængslet for trusler.

En mand fra Frederikshavn skal tilbringe det næste stykke tid bag tremmer, efter han flere gange har opsøgt og ifølge anklagemyndigheden truet en kvindelig bartender.

Balladen startede den 7. december, da den 46-årige mand havde siddet hele dagen og drukket på Restaurant Lygten i Frederikshavn. Manden blev i løbet af aftenen meget højtråbende og generede de øvrige gæster, med det resultat, at den kvindelige bartender smed ham ud fra værtshuset.

Det ville den 46-årige mand ikke finde sig i, og ifølge sigtelsen trak han en skruetrækker, som han truede kvinden med. Det fortæller politianklager Thomas Klingenberg fra Nordjyllands Politi.

- Han truer hende med skruetrækkeren, imens han siger: ”Det bliver dig næste gang”.

quote Han truer hende med skruetrækkeren, imens han siger: ”Det bliver dig næste gang.”.

Thomas Klingenberg, anklager hos Nordjyllands Politi

Kvinden anmeldte episoden til politiet.

- Efterfølgende så opsøger han kvinden igen flere gange. Han spytter blandt andet på hende, og siger til hende, at hun skal sige sandheden, og lade være med at lyve om sagen, fortæller politianklageren.

Ifølge politiet opsøger den 46-årige mand bartenderen i alt fire gange. Senest gang den 28. januar, hvorefter politiet beslutter, at manden skal anholdes.

Fredag morgen bliver han så anholdt. I grundlovsforhøret fredag eftermiddag bliver den 46-årige varetægtsfængslet i fire uger.

- Han er sigtet for både trusler på livet, og også fire tilfælde af vidnetrusler, siger Thomas Klingenberg.

Manden har erkendt at have været på værtshuset den 7. december, men nægter at have truet nogen. Han benægter også at have truet kvinden efterfølgende.

Nordjyllands Politi har nu fire uger til at efterforske sagen, imens manden er varetægtsfængslet.


Seneste nyt

fra Nordjylland