Frisk blod i truppen

Andreas Johansson og Martin S. Jensen er begge med i den AaB-trup, der umiddelbart efter fredagens træning sætter kurs mod Belgien.

AaB sendte finske FC Honka Espoo ud af Toto Cup'ens anden runde, men nu venter der umiddelbart holdet en noget større udfordring, når belgiske KAA Gent i de to kommende weekender er modstanderen i tredje runde.

Første kamp spilles lørdag aften på Jules Otten Stadion i Gent, hvor sidste sæsons fjerdebedste mandskab i den belgiske Jupiter League tager imod nordjyderne.

- Gent er et fodboldhold, der har en god offensiv og som gerne vil spille i et meget højt tempo, siger AaB's cheftræner Erik Hamrén i en pressemeddelese, forud for weekendens udfordring.

- Derfor bliver det selvfølgelig også en god test for vores defensiv, men omvendt skal vi også vise mod og kvalitet fremad banen. Netop ved at turde og ved at spille med kvalitet i offensiven formåede vi blandt andet at vinde to gange på udebane mod FC København i sidste sæson, og det er disse ting, vi skal have fundet frem igen.

- Vi må acceptere, at Gent givetvis vil have bolden meget, men jeg tror på, at vores chancer for at gå videre er fifty-fifty, vurderer AaB's svenske cheftræner, der har mulighed for at give debut til såvel Andreas Johansson som Martin S. Jensen.

I hvert fald har begge fået spilletilladelsen i orden, hvorfor de også indgår i den 18 mand store trup, der fredag eftermiddag letter fra Aalborg Lufthavn.


Seneste nyt

fra Nordjylland