Frisører fra Thisted vinder pris i Paris

Frisørkæden ZOOM BY ZOOM vandt lørdag aften prisen "Best Continental Academy" ved stor prisuddeling i Paris.

Kristian Berthelsen og Marianne Henriksen havde en formidabel lørdag aften. De var begge til stede i Paris, da deres frisørkæde - og akademi ZOOM BT SOOM Academy vandt en pris ved Intercoiffure Mondial-prisuddelingen. 

Her vandt deres kæde prisen "Best Continental Acadamy" for deres arbejde med at dygtiggøre frisører både herhjemme og i udlandet. 

- Det er helt vildt at få den her internationale anerkendelse af vores arbejde. Det er et kæmpe skulderklap. Vi er i en konkurrencepræget branche, hvor udviklingen går afsindigt hurtigt, og hvor man som frisør hele tiden skal holde sig opdateret på de seneste trends og teknikker. Det er det, vi nu får prisen for at være de bedste i Europa til at lære fra os til glæde for akademiets kunder i ind- og udland, siger Kristian Bertelsen efterfølgende i en pressemeddelelse. 

De to indehavere driver lige nu saloner i Thisted og Skive samt på franchisebases i Holstebro, og prisen kan blive et nyt skridt på vejen til endnu mere. 

-  Det er klart, at den her pris åbner mange flere muligheder for at udbrede vores ZOOM BY ZOOM ACADEMY til andre lande ligesom vi håber, at prisen kan være med til at sætte endnu mere spotlight på de kurser, vi allerede udbyder og som sidste år havde 750 deltagende frisører. Men selvfølgeligt også være med til at styrke de saloner, vi allerede har i vores franchisekoncept, fortæller Marianne Henriksen i en pressemeddelelse. 


Seneste nyt

fra Nordjylland