Fuld hus til nytårskoncert

Hjallerup Musikforening har arrangeret nytårskoncert i Hjallerup i aften, hvor 650 gæster kommer for at høre Aalborg Symfoniorkester.

Der er lagt op til et brag af en musisk oplevelse, når nytårskoncerten bliver blæst i gang i aften. Hjallerup Musikforening er arrangør, og med 650 forudsolgte billetter, forventer foreningen, at nytårskoncerten bliver en stor succes.

- Det er en væsentlige større koncert, end dem vi plejer at stille an med, så det har været lidt et forsøg for at se, om vi kunne gøre det, men indtil videre ser det fornuftigt og godt ud, siger Johhny Engelbrecht Nielsen, der er formand for Hjallerup Musikforening.

Det er lykkedes at trække så mange mennesker til, at koncerten er flyttet fra de normale rammer på Hotel Hjallerup Kro til Hjallerup Idrætscenter.

Størstedelen af gæsterne mødes til spisning i Hjallerup Idrætscenter forud for koncerten, og kl. 19.30 går Aalborg Symfoniorkester på scenen.

- Ud fra de anmeldelser, der er af Aalborg Symfoniorkester, så forventer jeg, at koncerten bliver en stor oplevelse for publikum, siger Johhny Engelbrecht Nielsen.

Musikforeningen håber på at gøre den store nytårskoncert til en tradition.


Seneste nyt

fra Nordjylland