Fuld knallertkører spyttede på betjent

En fuld, kvindelig knallertkører blev aggressiv og spyttede på en betjent, efter at hun var blevet anholdt. Foto: Kim Haugaard / Ritzau Scanpix

Ud over en sigtelse for spirituskørsel, bliver en 55-årig kvinde også sigtet for vold mod tjenestemand, efter at have spyttet på en betjent.

Onsdag aften havde en 55-årig kvinde fra Sæby fået lidt for meget at drikke, inden hun satte sig op på sin knallert. Det bemærkede en bilist, som kørte bag kvinden på Sæbygårdvej og syntes, at hun slingrede mistænkeligt meget.

Da politiet nåede frem og fik standset kvinden, var hun ganske rigtigt meget beruset, og hun blev anholdt og kørt til politistationen, sigtet for spirituskørsel.

Fremme ved stationne blev kvinden pludselig meget aggressiv og spyttede på en af betjentene, fortæller vgtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi.

Dermed får kvinden ikke bare en sigtelse for at have kørt knallert i beruset tilstand. Hun får også en noget mere alvorlig sigtelse, nemlig vold mod tjenestemand, for at have spyttet på betjenten.

Flere nyheder fra TV2 Nord