Fuldt hus i detentionen

Nordjyllands Politi har natten til lørdag haft fem personer til at overnatte i detentionen - alle sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Fredag aften og nat var en travl omgang for Nordjyllands Politis patruljer på gaden.

Hele fem gange måtte politiet skride til anholdelse i løbet af natten. I alle tilfælde var det den offentlige orden, de fem personer - alle mænd - forstyrrede.

Første punkt på den lange liste af anholdelser blev skrevet, da en 42-årig mand klokken 23.25 blev anholdt på Schleppegrellsgade i Aalborg, fordi han var uønsket på stedet.

De næste to punkter blev skrevet, da en 23-årig mand på Harald Lunds Gade i Frederikshavn følte behov for at vise en politipatrulje sin bagdel. I samme omgang blev en 20-årig mand, der har forbindelse til den numseblottende 23-årige anholdt for at modsætte sig politiets anvisninger om at forlade stedet.

Klokken 03.29 blev en 18-årig mand fra Storvorde anholdt i Jomfru Ane Gade, hvor han havde tildelt en anden person en lussing og som rosinen i pølseenden blev en 38-årig mand klokken 06.05 lørdag morgen anholdt på J.F. Kennedys Plads i Aalborg for at være meget berusende og endnu mere højtråbende.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi Bruno Brix oplyser, at alle fem anholdte enten er eller blive løsladt, når de er friske ovenpå nattens strabadser.


Seneste nyt

fra Nordjylland