Gaarde: Vi burde kunne slå Dila Giro

Sportschef i AaB, Allan Gaarde, mener, at den nuværende AaB-trup burde være god nok til at slå Dila Gori.

AaB blev torsdag slået ud af Europa League-kvalifikationen med et samlet 0-3-nederlag til georgiske Dila Gori.

Chancer og spilovertag til det danske hold var der nok af i de to kampe, men i løbet af de 180 minutter, der blev spillet mod georgierne, formåede AaB altså ikke at få bolden i kassen.

Der har længe været snak om behovet for en afløser for Nicklas Helenius, men endnu er der ikke blevet hentet en erstatning for Aston Villa-angriberen. Men ifølge sportschefen i AaB, Allan Gaarde, er Dila Gori et hold, nordjyderne skal kunne slå - også med de nuværende angribere i truppen.

- Selvom vi havde haft en ny angriber eller ej, bør vi stadig kunne slå Dila Gori over to kampe. Det er en skuffelse for os alle sammen, siger Allan Gaarde og fortsætter:

- Europæisk fodbold er normalt en fest, og traditionelt plejer det at være en stor fest i Aalborg. I år er det en kort fest - alt for kort, siger han.

Selvom den europæiske fest er forbi i Aalborg, er Allan Gaarde stadig på udkig efter en ny målmager, der kan få superliganettene til at blafre. Men sportschefen mener, at det er vigtigt ikke at foretage forhastede indkøb.

- Vi kæmper stadigvæk med halvdelen af Europa om at finde en dygtig angriber, og vi skynder os stadig langsomt, for vi har kun et skud i bøssen. Vi er ikke bange for at reagere, men det ville også være tåbeligt at reagere for bare at reagere, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland