Gadefodboldturnering for hjemløse

 Gadefodboldturnering for hjemløse

Hjemløse dyster om De Åbne Jyske Mesterskaber i Gadefodbold i Århus. SVG All Stars fra Forsorgshjemmet Svenstrupgaard er eneste deltager fra Nordjylland

Officerspladsen Århus
På lørdag den 19. maj lægger Officerspladsen ved Ridehuset i Århus grus til De Åbne Jyske Mesterskaber i Gadefodbold for Hjemløse 2007.

OMBOLD
Det er foreningen OMBOLD, som i samarbejde med Aktivitetsstedet På Vej i Århus arrangerer stævnet.

Svenstrupgaard
Fra Nordjylland deltager SVG All Stars, et hold bestående af hjemløse fra Forsorgshjemmet Svenstrupgaard.

Invitation
‐ Århus Kommune og jeg er glade for sammen med OMBOLD endnu engang at kunne invitere spillere og hold fra landets boformer og væresteder for hjemløse og socialt udsatte til dette stævne i Århus, siger Roald Behr, medarbejder på Aktivitetsstedet På Vej og koordinator for stævnet.

11 Hold skal dyste
Ikke mindre end to hold fra Århus skal spille om pokalen og æren sammen med de øvrige ni tilmeldte hold fra hele landet - blandt andet de forsvarende Danmarksmestre Bright Side United fra Hørhuset i Købehavn.

Flere pokaler at spille om
Der spilles både om JM‐pokalen, Hus Forbi‐pokalen og OMBOLD‐trofæet. Præmieoverrækkelsen foretages af centerleder Palle Eli Jensen, fra Center for Særligt Socialt Udsatte (CSSU), som Aktivitetsstedet På Vej hører under.

Udtagelse til VM
Desuden bliver stævnet i Århus en del af grundlaget for at udtage et hold af danske reservespillere til VM i Gadefodbold for Hjemløse, som finder sted i København til sommer.

DM i juni
Holdet udtages endeligt efter DM i Gadefodbold i Odense i juni.

‐ Det er klart, at vi ser på spillerne også her til JM, og deres præstationer indgår i vores bedømmelse af, hvem vi udvælger til reservelandsholdet i midten af juni, siger Roald Behr.


Seneste nyt

fra Nordjylland