Gadepræst går cybervejen

Gade- og ungdomspræst Loa Mortensen er nu på nettet med sin egen hjemmeside.

På nettet
Gadepræst Loa Mortensen har fået en adresse på cyber-vejen, og står nu parat til at modtage nordjyske unge på www.gadepraestaalborg.dk.
På siden kan man følge med i gadepræstens arbejde via gadebloggen, skrive, maile eller sms til Loa Mortensen.

Facebook - bliv ven med gadepræsten
Hjemmesiden bliver koblet sammen med en profil på Facebook. På den måde kan Nordjyllands unge blive virtuelle venner med gadepræsten. På hjemmesiden vil der også være en sms-tjeneste, hvor hun holder unge ajour med kommende arrangementer.

Møder de unge, hvor de er
Gade- og ungdomspræsten vil møde de unge, hvor de er. Der er plads til alle spørgsmål, både om Gud og Jesus, men også tanker om ungdomslivet. Det kan være alt fra kærestesorger, problemer i skolen eller derhjemme, til ensomhed og at være ked af det generelt. Intet er for stort eller småt.

Loa Mortensen har selvfølgelig absolut tavshedspligt. Samtalerne er helt fortrolige:
- Jeg vil gerne opfordre alle, der har lyst til tale med mig, til at skrive til mig på hjemmesiden, på loa@gadepraestaalborg.dk., ringe eller sms til mig og på 21 78 10 60, lyder en varm opfordring fra gadepræsten.

På de unges præmisser
Det er gade- og ungdomspræstens mål at møde de unge positivt, hvor de er, og give dem et rum, hvor der ikke kræves noget af dem.

- Det er min erfaring, at unge faktisk tumler med mange store spørgsmål i livet, men at de ikke nødvendigvis kommer i folkekirken. Så nu kommer kirken til dem - både på gaden og på internettet, siger Loa Mortensen.

De unge skal selv være med
Hun vil også meget gerne lave arrangementer og andet med de unge, og udgangspunktet er de unge selv, og det de gerne vil.

- Derfor vil jeg meget gerne høre, hvad de unge i Aalborg kunne tænke sig, siger Loa Mortensen.

Loa Mortensen er også aktiv løber, så det er også muligt at støde ind i hende på løbestierne, i gadebilledet og på nettet.


Seneste nyt

fra Nordjylland