Gæsterne er glade for Palmestranden

04:05

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Sommervejret er på vej mod Nordjylland, og vi fortsætter testen af de nordjyske stranden for at finde ud af, hvor det er bedst at tage en dukkert.

Strandgæsterne er glade for Palmestranden i Frederikshavn. Det er konklusionen, efter at TV2/Nord onsdag testede stranden med fokus på sandet, vandet, renlighed og ikke mindst ishuset.

Vi bad gæsterne give stranden en karakter mellem et og fem badedyr i hver af de fire kategorier, og nåede frem til en samlet score på fire store og flotte badedyr.

Palmestranden scorede dermed lige så mange badedyr som stranden i Tversted, som vi testede tirsdag.

Gæsterne på Palmestranden var enige om, at ishuset skulle have topkarakter. Sandet og vandet scorede også højt på badedyrsskalaen, selvom havtemperaturen endnu ikke er nået over de 20 grader.

Lidt mere delte var strandgæsterne, når de skulle vurdere, hvor ren stranden er. Der blev uddelt mellem to og fem badedyr for renligheden, men samlet set var alle gæsterne ganske tilfredse med, at de havde valgt at tilbringe onsdagen på den eksotiske strand ved Frederikshavn.

Vi fortsætter vores test af de nordjyske strande torsdag, hvor vi pakker bilen med badedyr og sætter kurs mod Cold Hawaii ved Klitmøller.

Flere nyheder fra TV2 Nord