To gange ekstra MAMMA MIA! i Aalborg

Tæt på udsolgt har skabt behov for yderligere to forestillinger i Gigantium i Aalborg. Derfor sættes cirka 6.000 billetter til to ekstra forestillinger til salg fra på mandag.

Salget af billetter til de fem originale engelske MAMMA MIA! musicalforestillinger i Aalborg fra 20.-22. maj har solgt over 12.000 billetter ud af ca. 15.000. Det har fået direktør Ernst Trillingsgaard til at indgå en aftale om yderligere to week end-forestillinger lørdag den 23. Maj.

- Vi er naturligvis meget glade for, at det har været muligt at få passet to ekstra forestillinger ind, så vi igen kan efterkomme efterspørgslen efter de gode pladser. Der er ingen tvivl om, at der har ligget masser af Mamma Mia-invitationer under juletræet, som her i januar er blevet indløst til billetter, siger Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, der har hentet musicalen til Aalborg sammen med arrangøren AaB af 1885.

Billetterne sælges fra mandag den 2. februar kl. 10 i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk, billetlugen.dk eller i Fona-butikkerne.

MAMMA MIA! musicalen spiller dermed i Gigantium i Aalborg fra 20.-23. maj, København 27.-31. maj og Odense fra 3.-7. juni.


Seneste nyt

fra Nordjylland