Går glip af Champions League-braget

Kasper Bøgelund og Siyabonga Nomvethe går glip af Champions League-kampen mod Celtic.

<b>Fem med skader i AaB</b>
Fem spillere sidder i øjeblikket udenfor. Martin Pedersen, Jeppe Curth, Kasper Bøgelund, Siyabonga Nomvethe og Kasper Risgård døjer alle med skader.

- Martin Pedersen har trænet alternativt hele ugen, efter han pådrog sig en skade i mavemuskulaturen, men vi forventer, at han kan træne med i næste uge. Jeppe Curth fik en forstrækning i rygmuskulaturen ved gårsdagens træning, hvorfor han sidder over træningen i dag, men vi forventer også, at han er klar i igen i næste uge. Endelig har Kasper Risgård ikke trænet med hele ugen på grund af en forstuvet tå, men han er efter alt at dømme også klar i løbet af den kommende uge, fortæller AaB's fysioterapeut Henrik Bøgvad.

- Derudover har vi Kasper Bøgelund udenfor med en fibersprængning i baglåret. Den slags tager normalt omkring tre uger. For Siyabonga Nomvethes vedkommende går det rigtig fint med genoptræningen efter hans lyskeskade. Planen er, at han kommer hjem fra Sydafrika om en uges tid, og så vil der realistisk set nok gå yderligere to uger, før han er fuldt genoptrænet, slutter Henrik Bøgvad.

<b>Misser Celtic</b>
Det betyder, at Bøgelund og Nomvethe sandsynligvis misser første kamp i Champions League. Her skal AaB d 17. september møde Celtic i Skotland.

<b>Skadet med landsholdet</b>
Kasper Bøgelund fik sin skade under træningslejren med landsholdet op til landskampen mod Ungarn.
Nu er han definitivt ude af landskampene i VM-kvalifikationen mod Ungarn og Portugal.

- Kasper var fit-for-fight, da han mødte her i landsholdslejren mandag formiddag, og skaden kommer ud af det rene ingenting. Det er utroligt uheldigt for både ham og os, men vi må konstatere, at det er en skade, ingen af os kunne forudse, udtalte landstræner Morten Olsen til DBU's hjemmeside

Flere nyheder fra TV2 Nord