GastroNorth udvider samarbejdet med fem nye restauranter

Restaurant-samarbejdet GastroNorth udvider kredsen fra fem til 10 restauranter.

Om kun en uges tid deler Michelin Guiden igen stjerner ud til de bedste restauranter i Danmark, og allerede nu opruster det nordjyske gastronomiske samarbejde, GastroNorth, sin indsats for at gøre opmærksom på madscenen nord for Aarhus.

Derfor har samarbejdet tirsdag officielt udvidet samarbejdet og er gået fra fem til 10 restauranter i kredsen.

Brøndums Hotel, Strandhotellet Blokhus og Aalborg-restauranterne Applaus, La Locanda og Textur er blevet del af GastroNorth-kredsen, der det første år alene bestod af Ruths Gourmet og Vendia Gourmet i Skagen og Hjørring samt de tre Aalborg-restauranter Bühlmann, Fusion og Mortens Kro. 

- Vi synes, det er et rigtig godt initiativ, og vi synes, det er noget, der er med til at spille hinanden bedre og at få mere international bevågenhed på de nordjyske restauranter. Og jeg tror sagtens, vi kan løfte og bære den opmærksomhed heroppe, siger Dennis Juhl, indehaver af Restaurant Textur i Aalborg, som er et af de mest roste nye spisesteder i Aalborg.

Formålet er at få udlandets øjne op for kvaliteterne i maden i Nordjylland ved at stå sammen. Håbet er langt om længe at få en Michelin-stjerne til Nordjylland. Og medlemmerne af GastroNorth tror på, at det virker. 

- Vi vil gerne have flere turister herop, og vi vil gerne have nogle af de turister herop, som sætter pris på god mad og gode oplevelser. Det er en historie, vi gerne vil fortælle - at det kan vi heroppe, siger Kristian Rise, direktør i Vendia Gourmet.

Michelin Guiden deler stjerner ud igen den 19. februar. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland