Gautestad: Urealistiske ambitioner i Aalborg DH

Onsdag aften fik Leif Gautestad sparket i Aalborg DH efter kun sølle tre sejre i 12 ligakampe, men spillermaterialet er slet ikke godt nok til en topplacering, mener træneren.

Leif Gautestad tog torsdag eftermiddag afsked med sine spillere i Gigantium umiddelbart inden træningen. Den fyrede træner samlede sine piger i en rundkreds og sagde held og lykke og tak for denne gang.

Aalborg DH fyrede Gautestad onsdag aften efter en række skuffende resultater.

- Forventningerne har været langt over det, som denne spillergruppe mestre, så jeg har hele tiden prøvet at bringe det ned på det niveau, som det høre hjemme. Det har ingen ville høre på, siger Leif Gautestad til TV2/NORD.

Sportschef Henrik Carlsen overtager midlertidig jobbet som assistenttræner, mens assistenttræner Allan Heine er forfremmet til cheftræner. En urutineret og uprøvet trænerduo skal få Aalborg fri af nedrykning. Første dfordring er skæbnekamp mod SK Århus på lørdag.

Leif Gautestad var på sidelinien, da Aalborg DH trænede torsdag. Og selv om normanden blev fyret som træner, ja så bliver han foreløbig i klubben sammen med sin kæreste - stregspilleren Heidi Løke. Gautestad har nemlig 12 måneders opsigelse.

- På et eller andet tidspunkt kommer jeg helt sikkert til andre opgaver, og de første forespørgsler er allerede kommet, og jeg vurderer, hvad jeg vil lave i fremtiden, siger Leif Gautestad.

Flere nyheder fra TV2 Nord