Gedigen lussing til Aalborg Håndbold i Silkeborg

Aalborg Håndbold var chanceløse mod BSV i sæsonopremieren i håndboldligaen.

Aalborg Håndbold indkasserede for blot fire dage siden et nederlag, der efter alt at dømme stadig sidder i kroppen lørdag.

27-17 vandt Skjern Håndbold over de forsvarende mestre i SuperCuppen, og 10-måls marginen var også mere end i sigte, da Aalborg Håndbold lørdag mødte Bjerringbro/Silkeborg i sæsonens første kamp i håndboldligaen.

Med få minutter tilbage af kampen var stillingen nemlig 35-26 til BSV og kampen var længe tabt. Det lykkedes dog for nordjyderne at begrænse skaderne, så da haluret løb ud, havde Aalborg reduceret til 36-29.

Ikke en gang i løbet af kampens 60 minutter var cheftræner Aron Kristjánssons tropper foran, og gennem første halvleg udbyggede BSV blot føringen, så de ved pausen var oppe med fem. Anden halvlegs start var til Aalborgs fordel, og de fik hurtigt reduceret BSV-føringen til tre mål, men ligeså hurtigt var den øget til syv, inden den til sidst i kampen blev øget til de knap 10 mål.

Næste opgave for Aalborg Håndbold er fredag den 8. september, hvor Nordsjælland Håndbold gæster Gigantium.