Genbrugspladsen kalder, så påskefrokosten må vente

Foto: Ivan Johan Hansen

Kombinationen af påske og forårsfornemmelser skaber travlhed på de nordjyske genbrugspladser. Hos AVV i Hjørring er de klar til at tage imod nordjyderne og deres mange tons affald.

Påsken er for mange nordjyder lig med en tur i haven eller en oprydningsdag i pulterkammeret. Det betyder fyldte trailere og travlhed på genbrugspladserne. Hos AVV i Hjørring ruller den ene bil også ind på pladsen efter den anden.

- Det er nogle af de sjove dage. Der sker jo altid noget og folk er glade, siger Tommy Christiansen, der er pladsmand på AVV-genbrugspladsen i Hjørring.

Han har ikke så meget imod at arbejdet på genbrugspladsen betyder, at han må aflyse påskefrokosten. Ole Møller Pedersen fra Hjørring er også kommet på hårdt arbejde i påskeferien og kan heller ikke gå om bord i påskelam og snaps i løbet af lørdagen.

- Det kommer sgu til at vente til i morgen. Det er helt sikkert, siger Ole Møller Pedersen, som er i gang med at fylde traileren med muld.

Mulden skal hjem i haven og fylde de huller, der er blevet gravet i forbindelse med et kloakeringsarbejde. Haven er også Per Christensens arbejdsplads i påskedagene. Hans bedre halvdel har lokket ham til at fælde nogle træer, som stod i vejen.

- Hun elsker at gå i haven. Jeg plejer at sige: "Hver sæson sin forbandelse." Man skal derud hvert forår. Sådan er det, siger Per Christensen.

02:13 Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord