Genkender du noget?: Politiet efterlyser ejere til tyvekoster

Under en ransagning er Nordjyllands Politi kommet i besiddelse af en lang række formodede tyvekoster, som de nu søger ejerne til

Sølvtøj, smykker og møbler er blandt fundene fra en ransagning i en bolig i Himmerland. Politiet har en formodning om, at det kan stamme fra indbrud over hele Nordjylland, og derfor efterlyser de nu ejerne af de mange genstande.

- Der er tale om ret dyre effekter, lyder det fra efterforskningslederen ved Nordjyllands Politi, politikommissær Sune Myrup.

Ransagningen fandt sted den 5. juli. De formodede tyvekoster er blevet beslaglagt i forbindelse med efterforskningen af en større indbrudssag. Sagen er rettet mod en organiseret gruppering, der netop går målrettet efter dyre designermøbler.

- Blandt andet beslaglagde vores efterforskere under ransagningen en såkaldt bamsestol til omkring 100.000 kr. og en fingerring, som vi har fået vurderet til cirka 50.000 kr, forklarer politikommissær Sune Myrup. 

I denne sag har Nordjyllands Politi tidligere fået fængslet fire mænd fra lokalområdet.

- Vi efterforsker fortsat intensivt i sagen, så der kan komme flere anholdelser, siger Sune Myrup.

Politiet har nu offentliggjort billederne af alle de formodede tyvekoster i håb om, at de rette ejerfolk henvender sig, så de kan få deres ejendele tilbage. Se billederne ovenfor, 

Hvis man genkender effekterne som sine egne eller har andre oplysninger i sagen bedes man henvende sig til politiet på telefonnummer 1-1-4. 


Seneste nyt

fra Nordjylland