Gennembrud: Seks personer anholdt for alvorligt overfald

Nordjyllands Politi har anholdt seks yngre mænd for et alvorligt overfald i Kaas natten til lørdag.

En mand i 40’erne blev overfaldet af en gruppe unge på Maagevej i Kaas natten til lørdag. Manden fik alvorlige skader, og mandag bad Nordjyllands Politi offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmændene.

Nu er der gennembrud i sagen.

Onsdag anholdte politiet en mand på 17 år fra lokalområdet og sigtede ham for kvalificeret vold. Torsdag kunne politiet så anholde yderligere fem personer, som mistænkes for at have taget andel i volden. Der er tale om mænd i alderen 17 til 22 år.

- Det var på baggrund af tip fra borgerne, at vi kom på sporet af de mulige gerningsmænd til volden, siger politikommissær Lene Madsen.

Alle de anholdte stammer fra lokalområdet. De bliver sigtet for kvalificeret vold, og fremstilles i grundlovsforhør torsdag og fredag.

Offer er uden for livsfare

Overfaldet skete klokken 01.15 natten til lørdag, da offeret – en mand i 40’erne - henvendte sig til en gruppe bestående af cirka 10 mænd, som larmede på gaden i Kaas.

Det udviklede sig, og nogle af personerne i gruppen overfaldt manden. Derefter flygtede de fra stedet på knallerter og i personbiler.

Manden blev alvorligt kvæstet ved overfaldet, men han er uden for livsfare.

Politiets efterforskning fortsætter.

- Vi har yderligere efterforskningsskridt, vi skal have foretaget for få afdækket hændelsesforløbet, blandt andet afhøringer af de anholdte. Derfor har vi ikke yderligere informationer i sagen lige nu, siger Lene Madsen.

Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte politiet på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland