Gense nogle af TV2 Nords store produktioner og Danmarkspremieren på et nyt program

Foto: TV2 Nord

De kommende dage genudsender vi nogle af vores store produktioner fra året. Derudover får du også mulighed for at se Danmarkspremieren på et nyt program om Mariagerfjord Pigekor.

Vi benytter dagene mellem jul og nytår til igen at sende nogle af de store ting, som vi har lavet i løbet af 2015. Vi sender også Danmarkspremieren på en nyt program om Mariagerfjord Pigekor, der er Danmarks førende rytmiske pigekor.

Hver dag fra den 28. december til den 31. december viser vi et afsnit fra vores dage på Nibe Festivalen. I fire dage sendte vi en time live fra Fjernsynsfabrikken på festivalen, og her havde vi besøg af forskellige gæstebartendere og koncerter med flere forskellige artister. Kig med fra mandag til torsdag klokken 17.25 på Salto.

 

00:23 Luk video

 

Mandag genudsender vi koncerten med tre generationer af familien Lilholt. Programmet er optaget på Vitskøl Kloster ved Trend, og Lars Lilholt spiller sammen med sin datter Lærke og faderen Per. Kig med lige efter nyhederne klokken 19.30.

Gik du glip af den i første omgang, eller vil du bare gerne gense dokumentaren om Scandinavian Star, så har du muligheden tirsdag den 29. december. Dokumentaren handler om passagerfærgen Scandinavian Star, der sejlede mellem Oslo og Frederikshavn. Skibet brød i brand den 7. april 1990, og 159 personer omkom i branden. Programmet bliver sendt lige efter nyhederne klokken 19.30.

Vores nye program om Mariagerfjord Pigekor bliver vist onsdag den 30. december lige efter nyhederne klokken 19.30. Programmet er et portræt af pigekoret og deres engagement. Koret har været på turné i Danmark, Tyskland og Holland, og har indspillet tre CD’er.

Forsiden lige nu