Gigant håndbold-succes

 Gigant håndbold-succes

AaB Håndbold har fordoblet tilskuertallet ved at flytte til Gigantium

Beslutningen om at flytte AaB Håndbolds kampe til Gigantium Arena har betydet mere end en fordobling af tilskuerne til hjemmekampene.

Indtil videre har der i alt været 10.906 tilskuere til AaB Håndbolds hjemmekampe i Gigantium Arena. Det betyder et gennemsnit på 2.727 tilskuere pr. kamp. Det fortæller AaB Håndbold på sin hjemmeside.

- Indtil nu har vi spillet fire hjemmekampe, hvoraf vi desværre kun har vundet en enkelt. Derfor er det også ekstra flot, at tilskuerinteressen og opbakningen har været så stor, og det vidner om det enorme potentiale, der er i dansk herrehåndbold, siger sportsdirektør i AaB Håndbold, Jan Larsen.
Fredag aften har AaB Håndbold mulighed for at betale hjemmepublikummet tilbage, når Nordsjælland Håndbold gæster Aalborg.

- For første gang i meget lang tid ser det ud til, at vi kan stille i stærkeste opstilling, og det giver os flere kort på hånden til kampen end vi har haft på det seneste. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi glæder os til at give publikum en rigtig god oplevelse, slutter sportsdirektøren.


Seneste nyt

fra Nordjylland