Gigantium klar til stor Grand Prix fest

Lørdag skydes Dansk Melodi Grand Prix 2012 i gang i Aalborg, og det betyder, at den helt store Grand Prix karavane har indtaget Gigantium.

Håndbold og harpiks er skiftet ud med håbefulde solister. Med bare to dage til Grand Prix gik en af showets ti kombattanter, den bare 17 år gamle Jesper Nohrstedt, på scenen i Gigantium for at finpudse de sidste detaljer, inden han lørdag skal optræde med sangen; Take Our Hearts.

- Min største udfordring lige nu er, hvad jeg skal gøre på scenen, hvordan jeg skal udtrykke mig osv., siger han til TV2/NORD.

Mens der blev arbejdet med udtrykket på scenen, hvilede der torsdag en nærmest overraskende ro over den sal, der på lørdag bliver fyldt op med godt 7000 Grand Prix entusiaster.

- Lige nu så tager vi jo en sang af gangen, og så diskuterer vi resultatet frem og tilbage, og så kommer den næste sang på, så det er stille og roligt i dag, fortæller underholdningsredaktør ved Danmarks Radio, Jan Lagermand Lundme.

Dansk Melodi Grandprix har været afholdt siden 1957. Det er 5. gang, at den store musikfest afholdes i Aalborg, og det er en mere moderne udgave af sangkonkurrencen, der rammer byen.

- Vi har ligesom prøvet at rykke Grand Prixet ind i 2012. Det kan man se, på den måde musikken den er på, og jeg tror også, man kan fornemme det, når man ser på scenen. Der er ikke så mange palietter og så meget glimmer, fortæller underholdningsredaktøren, der dog lover, at der stadig, nærmest Grand Prix traditionen tro, vil være både konfetti og vindmaskiner.

Efter dagens prøve er selvtilliden blevet pudset af hos den unge Grand Prix debutant, Jesper Nohrstedt, der tidligere har gjort sig bemærket i X Factor:

- Jeg kommer ikke til at fejle på lørdag, det tillader jeg ikke mig selv, siger han til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland