Gigantium-leder håber på håndbold i august

Lederen af Gigiantium, Jørgen Smed, tror på, at der kan spilles håndbold i Gigantium allerede til august.

Den brand, der onsdag hærgede Gigantium i Aalborg ser værre ud udefra end indefra. Indefra kan Jørgen Smed allerde se mulighederne for, at der kan afvikles håndboldkampe i Gigantium Arena som planlagt i august måned. 

- Det er kun den ene ende af hallen der er virkelig skadet, så vi håber på at kunne lave en afspærring, så der kan arbejdes i den ene ende og spille håndbold i den anden ende allerede 15. August. Den kan godt være det er lidt for optimistisk, men jeg håber det i hvert fald! Og som det ser ud tror jeg faktisk også på at det kan lade sig gøre. , siger Jørgen Smed. 

Aalborg Håndbold har store kampe, der forhåbentlig skal spilles i august. De får besøg af håndbold stormagterne THW Kiel fra Tyskland og franske Paris Saint Germain. Der er allerede solgt flere tusinde billetter til de to kampe. 

- Vi har møde klokken 12 med forsikring, beredskabscenter og bygherre rådgivere. Så prøver vi at få et overblik over, hvad der egentlig skal laves og hvor hurtigt vi kan komme i gang. Det er jo en tavl hal og vi skal i gang hurtigst muligt. Vi har allerede talt med nogle leverandører, der er klar til at hoppe på, så jeg håber vi kan komme hurtigt i gang. 

Lige nu bliver der i sær kæmpet med at redde halvgulvet fra de mange liter vand, der blev brugt i slukningsarbejdet. En slamsuger på stedet er ved at tømme arenaen for vand og har allerede torsdag morgen fjernet mere end 30 kubikmeter vand. Det svarer til mere end 30.000 liter vand. Det forventes at slamsugeren fortsætter hele dagen torsdag.

Omkring middagstid torsdag er der møde mellem ledelsen i Gigantium, forsikringselskab og beredskabsstyrelsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland