Giv din stemme fra i dag: Nu skal vinderen af Danskernes Idrætspris findes

'Lykkeliga' var den nordjyske vinder af Danskernes Idrætspris sidste år. Nu har du mulighed for at stemme på din favorit i år.

Det nordjyske håndboldhold ’Lykkeliga’ blev landskendt, da holdet for børn og unge med Downs syndrom sidste år fik den nordjyske førsteplads i konkurrencen Danskernes Idrætspris.

Den samlede – og dermed landsdækkende – vinder sidste år blev FC Thy Piger.

Nu er tiden kommet til at finde dette års vinder af Danskernes Idrætspris 2018.

Fra mandag 17. september og frem til 5. oktober klokken 12.00 kan alle i Nordjylland indstille en kandidat til prisen for det bedste initiativ i idrætsdanmark 2018.

quote Jeg møder heldigvis mange trænere og ledere, der har ambitioner om at udvikle idrætten både med store initiativer, men også med små ting, der måske kan ende med at gøre en stor forskel.

Niels Nygaard, DIF’s formand

Det kan for eksempel være en lokal idrætsforening, der yder et ekstraordinært arbejde, eller nogen, som tilbyder en anderledes form for idrætsaktivitet. Det kan også være en forening, der i særlig grad har formået at engagere et lokalsamfund omkring et banebrydende idrætsinitiativ.

- Danskernes Idrætspris er en pris, der hædrer nytænkningen og udviklingen af dansk idræt. Jeg møder heldigvis mange trænere og ledere, der har ambitioner om at udvikle idrætten både med store initiativer, men også med små ting, der måske kan ende med at gøre en stor forskel. Der er plads til alle slags initiativer i indstillingen til idrætsprisen, siger DIF’s formand Niels Nygaard.

Vinderen findes under stort show

Danskernes Idrætspris er arrangeret af e-Boks, DR P4 og Danmarks Idrætsforbund (DIF).

Når alle indstillinger er i hus, udpeger en lokal dommerkomité de tre bedste idrætsinitiativer, hvorefter alle kan stemme på deres favorit. De regionale vindere går videre til den landsdækkende finale.

Vinderen bliver afsløret i DR’s show SPORT 2018 lørdag den 5. januar 2019.

Sidste år indstillede danskerne i alt 229 idrætsinitiativer til Danskernes Idrætspris, og i alt deltog 14.267 danskere i afstemningerne. Det er muligt at indstille sin kandidat frem til den 5. oktober kl. 12.00. Bemærk, at Danskernes Idrætspris ikke kan gives til en enkelt person.

Læs mere og indstil din kandidat her:

http://www.danskernesidrætspris.dk/vindere-2017

 


Seneste nyt

fra Nordjylland