Glat på motorvejen: Flere biler kørte galt

Tre personer er kommet til skade og mange biler kørte galt i særdeles glat føre på motorvejen mellem Støvring og Haverslev torsdag formiddag.

Torsdag formiddag kom flere bilister i problemer på motorvej E45 mellem Haverslev og Støvring. Fra klokken 10 og frem til middag skete en række uheld på grund af glat føre.

Først mistede en chauffør herredømmet over en personbil i det galtte føre og skred ind i aotuværnet. Der skete ingen personskade, men stor materiel skade, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

Dernæst skete et noget mere alvorligt uheld, da en 62-årig mandlig bilist ville overhale en bil med en 70-årig mand og en kvinde. Den 62-årige ramte den anden bil, og alle tre involverede kom til skade. De to mænd skulle blot tilses på skadestuen og skulle efter omstændighederne have det godt. Kvinden kom noget mere alvorligt til skade og er til observation for hjernerysstelse.

Uheldene fortsatte, da der omkring klokken 11.30 kom en haglbyge på motorvejen ved afkørsel 13, Sønderup. Her var flere biler, der kørte op bag i hinanden, snurrede rundt og kørte sammen og ramte ind i autoværnet. Her skete stor materiel skade p de amnge biler, men ingen personer kom til skade.

Ifølge vagtchef Poul Badsberg er det glatte føre for nu taget af, men han opfordrer bilisterne til at være meget forsigtige, da emperaturerne ligger omkring frysepunktet, og man kan meget pludseligt blive fanget i en byge eller andet glat føre.


Seneste nyt

fra Nordjylland