Uheld i Limfjordstunnelen: To spor spærret

To spor er spærret ved Limfjordstunnelen i nordgående retning. Det betyder en del kø og forlænget rejsetid på op til en time.

Torsdag formiddag stod den nordgående trafik næsten stille, mens der blev ryddet op efter et uheld i Limfjordstunnelen. Uheldet skete omkring klokken 9:08, men der var ingen personer, der kom til skade. 

En 18-årig mand fra Brønderslev kørte med sin bil ind i en anden bil i forbindelse med et vognbaneskift. I den anden bil sad en 48-årig kvinde.

Da den ene bil blev smadret ind i tunnelvæggen under uheldet, lækkede bilen en del motorolie og sprinklervæske. Olien løb ned ad vejen, og det gjorde oprydningsarbejdet til en langvarig affære. 

- Motorolien gør jo vejen spejlglat, siger Karsten Højrup Kristensen.

Føreren af uheldsbilen blev anholdt og blev taget med på politigården, hvor man tjekkede om han var påvirket af alkohol eller narkotika. Men alle prøver var negative.

To af sporene i tunnelen blev spærret, mens et spor var farbart. Selve oprydningen tog to timer. I den tid var der på et tidspunkt syv kilometer kø syd for tunnelen. Klokken 11:28 blev alle tre spor igen farbare og herefter forsvandt køen ret hurtigt. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland