Godt år for Aalborg Industries

År 2008 blev et meget flot år for Aalborg Industries. Virksomheden opnåede en rekordstor omsætning og indtjening.

Aalborg Industries kom flot ud af 2008. Selskabet omsatte for 19 % mere i 2008 end i året før. Samtidig var den samlede fremgang i resultat på 22 %. Det er Aalborg Industries bedste resultat nogensinde.

Med et resultat før renter og afskrivninger på 476 mio. kr. har selskabet over igennem de seneste tre år opnået en resultatfremgang på 245%.

Aalborg Industries har opdelte forretningsområder, hvor virksomheden blandt andet fremstiller og leverer produkter til skibe og maritim olie- og gasudvinding. De står også for maritim service og eftersalg.

Efter resultatet for 2008 konstaterer virksomheden, at strategien med flere forretningsområder, fortsat fokus på produktudvikling, driftsoptimering og købmandskab i hele den globale organisation, gjorde koncernen i bedre stand til at videreudvikle indtjeningsmuligheden og forbedre det globale markedslederskab på trods den finansielle krise.

Aalborg Industries er en global virksomhed, der har selskaber i Danmark, Finland, Holland, Dubai, Singapore, Japan, Kina, Korea, Vietnam, Australien, Brasilien og USA.


Seneste nyt

fra Nordjylland