Godt nyt til alle spøgelsesfans: Ny sæson af "Er der nogen?" på vej

Til efteråret blænder TV2 Nord op for en ny sæson af hitserien "Er der nogen?" med spøgelsesjægerne Mikkel Egelund og Nicolai Sund.

Siden det sidste afsnit af hitserien "Er der nogen?" rullede over skærmen i juni sidste år, har fans af spøgelsesjagten på de danske herregårde jævnligt spurgt til, om ikke TV2 Nord lavede endnu en sæson.

Og efter at have trukket på svaret længe nok, kan vi endelig sige: Jo! Selvfølgelig gør vi det.

Til efteråret 2018 vil en helt ny sæson af "Er der nogen?" ramme sendefladen. Spøgelsesjægerne Mikkel Egelund og Nicolai Sund er fyr og flamme på at tage ud og undersøge endnu flere steder for overnaturlige fænomener.

Leger med nye idéer

Det bliver til i alt seks afsnit. Og spøgelsesjægerne lover, at det bliver med nye twists.

- Vi har stadig ikke alle detaljer på plads for den nye sæson, men vi leger med nogle forskellige idéer, så det bliver nogle superfede programmer. Vi glæder os til at begynde på optagelserne, siger Mikkel Egelund, der er den ene halvdel af spøgelsesjæger-duoen. 

Du kan gense hele første sæson af "Er der nogen?" lige her.

Bliver ventetiden på den nye sæson lidt for lang, er der trøst at hente: Både Mikkel Egelund og Nicolai Sund kan nemlig snart opleves på TV2 Nord Salto i en anden sammenhæng, med serien "Tilbage til fortiden". Det fortæller de mere om i Nordliv mandag aften klokken 19.50.

Se mere om "Tilbage til fortiden" her: 

 
 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland