Godt nyt til solhungrende nordjyder: Flyselskab sender flere fly til Spanien

Norwegian har stor succes med fly fra Aalborg til Spanien og derfor øges antallet af flyvninger nu.

Nordjylland er i disse dage og måneder et landskab indhyldet i sne og kulde, og det skal være alle forundt at drømme sig væk til varmere himmelstrøg og lede efter drømmeferien på nettet.

Mange drømmer sig til Spanien, for hvem er ikke vild med sol, varme og Sangria? Det kan ikke være mange for flyselskabet Norwegian har til dette års sommerprogram besluttet at øge antallet af flyvninger fra Aalborg Lufthavn til Malaga og Mallorca betragteligt.

Til Malaga på Costa del Sol øges antallet af flyvninger fra to til tre om ugen, så det bliver muligt at komme afsted både tirsdag, torsdag og lørdag. Det sker i perioden maj til oktober.

Til Mallorca, der er mange nordjyders foretrukne feriedestination, bliver der også flere pladser hos Norwegian. Her øges antallet af flyvninger fra en til to om ugen. Det bliver på tirsdage og lørdage fra juni til september.

- Norwegian er meget glade for, at vi kan tilbyde vores nordjyske rejsende endnu flere afgange at vælge i mellem på de meget populære ruter til Malaga og Mallorca. Efterspørgslen på vores spanske ruter fra Aalborg har været rigtig god, hvor vi i længere perioder har opereret med en belægning på over 90 procent. Norwegian ser Aalborg som en vigtig del af operationen i Danmark, og der er glædeligt, at vi nu kan udvide vores tilbuddet fra lufthavnen, udtaler Daniel Kirchhoff, der er informationschef ved Norwegian i Danmark.

Billetter til de nye afgange er allerede nu til salg. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland